098540-blue-retro-rusted-grunge-icon-social-media-logos-facebook-logo-square[1].png


Volg ons via:
jacquelinebloemist 

Keramisch decor
helleborus1.jpg
zusss.jpg
potje plant.jpg
ecuadoriaanse_roos_2.jpg
depositphotos_2290005-stock-photo-hepatica.jpg
coll-20.JPG
depositphotos_7922679-stock-photo-hydrangea.jpg
fotojacq2.jpg
j-hout.JPG
 

winkel5.jpg

 

zusss

F R A A I   B L O E M W E R K
In de winkel van Jacqueline treft u naast de dagelijkse aanvoer van verse bloemen, ook andere materialen aan t.b.v. bloemwerk. Dit varieert van de verschillende soorten bindmateriaal tot de meerdere soorten mos, kralen, stokken, schalen en draden.

Frisse winkel
Omdat bloemen vers zijn en dat ook moeten zijn worden ze dagelijks aangevuld. Je zou denken dat dat bij de overige artikelen  niet hoeft omdat deze niet aan bederf onderhevig zijn. Niets is echter minder waar. Veel aandacht gaat uit naar het zoeken en vinden van nieuwe artikelen en nieuwe toepassingen ervan. Er is dus geen dag hetzelfde bij Jacqueline, geen kerst, herfst, zomer en moederdag.

 
fotojacq1.jpg

Diverse woonaccesoires

Inspirerend zijn de diverse woonaccesoires, waaronder kussens, plaids, diverse verfsoorten, mooie collectie glaswerk  en bijzondere blikvangers van o.a. Sid Dickens (zie ook: Laatste Nieuwtje). Ook vind je er bijzonder aardewerk van onder meer het merk DES POTS.Tevens heeft Jacqueline een uitgebreid aanbod van sieraden en horloges van o.a. de merken BIBA, ZUSSS, IKKI, ECRI, POTTERY POTS en OOZOO.

MOOIE PLANTENPOTTEN

De tijd van planten in saaie plantenpotten ligt al lang achter ons. En als je denkt: "Dat was het dan, nu is de grens van het mogelijke bereikt", komt er weer een collectie die je de ogen uitsteekt.

Die eeuwige zoektochten
Een mooie plant verdient een bijpassende pot. Zoektochten worden kleiner en slagingskansen groter. Als je het niet gelooft kom dan gewoon eens kijken in de winkel. en vraag naar potten van 'Pottery Pots'.