098540-blue-retro-rusted-grunge-icon-social-media-logos-facebook-logo-square[1].png


Volg ons via:
jacquelinebloemist 

helleborus1.jpg
potje plant.jpg
ecuadoriaanse_roos_2.jpg
depositphotos_2290005-stock-photo-hepatica.jpg
met zo'n vaas.jpg
boeket met roos.jpg
Op handen gedragen.JPG
Laat 'm gebekt zijn.JPG
Altijd een passende vaas.jpg
Prikvaas.jpg
Vaas tussen de bloemen.jpg
citrusglas.JPG
 

nieuwtje6.jpg

 
ingrandita_110.d1439287769.jpg

MILLEFIORI Milano

Millefiori is een Italiaanse onderneming, opgericht in het begin van de jaren 90, aanvankelijk als een bedrijf dat gespecialiseerd was in de productie van kaarsen. Momenteel is Millefiori uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van de ‘ruimtegeuren’.

Millefiori heeft een breed aanbod interieurgeuren, het creëert een breed scala aan producten die geschikt zijn voor de diverse ruimtes.

Met de lancering van het merk Lampair, is Millefiori nu ook een grote speler in de wereld van de katalytische lampen en kan men inmiddels uit meer dan 40 geuren kiezen.

 
ingrandita_111.d1439287781.jpg

KATALYTISCHE BRANDERS | LAMPEN

Een eigentijdse manier om uw ruimte te voorzien van de parfumbelevering. Door middel van de functionele katalytische werking. Het absorbeert nare luchtjes en elimineert de deeltjes die verantwoordelijk zijn voor onaangename geuren (bacteriën), en verspreid een aangename en aanhoudende Millefiorigeur. Op deze manier verdwijnen niet alleen de nare geuren snel (denk aan tabak lucht en Kookluchtjes), maar uw favoriete geur wordt verspreid in de gehele kamer.

Millefiori heeft een speciale collectie voor dit soort producten gemaakt, bijna al de Millefiori geuren zijn ook in de katalytische parfums versie verkrijgbaar.

Deze producten zijn nu ook bij Jacqueline verkrijgbaar.

 
ROSE_1.jpg

ECRI LIVING

ECRI pottenbakkers is een Hollands ambachtelijk familiebedrijf, al generaties bezig om de kwaliteit en design van hun producten te optimaliseren. Alles gebeurt in eigen huis, onder andere het maken van nieuwe modellen, maar ook het ontwikkelen van nieuwe kleuren. Trends, ook het volgen van de trends, nemen zij net zo serieus als het afleveren van een goed eindproduct.

Ambachtelijke kwaliteit
Het vervaardigen van onze producten gebeurt met de beste grondstoffen die er te vinden zijn. Dit om een uitstekende kwaliteit te kunnen waarborgen. Door de vakkennis die in de historie van Ecri is opgedaan, zijn we in staat om kleine, maar ook zeer grote producten te maken. En omdat de kleuren door ons zelf ontwikkeld worden, zijn vrijwel alle kleurstellingen mogelijk. Ook wordt er op een hoge temperatuur (ongeveer 1250 °C) gebakken, dit om een waterdicht en sterk eindresultaat te verkrijgen.

   
doortje 1.jpg

DOORTJE IJPELAAR

Vanaf haar jeugd is zij al gefascineerd door de natuur en de mens. Dit inspireert haar en beïnvloedt haar gedrevenheid om dit in heldere krachtige kleuren en in dikke lagen op het doek te zetten. 

Kunstenares
Werkend vanuit haar gevoel heeft zij ontdekt om op dezelfde manier glazen objecten te beschilderen. Alledaagse elementen worden soms uitbundig en dan weer ingetogen vertaald en stralen ineens iets moois uit.