Vaas tussen de bloemen.jpg
Altijd een passende vaas.jpg
weihnachten-rose.jpg
met zo'n vaas.jpg
helleborus1.jpg
dutz-conic-red-vazen.jpg
Prikvaas.jpg
Laat 'm gebekt zijn.JPG
potje plant.jpg
ecuadoriaanse_roos_2.jpg
citrusglas.JPG
Op handen gedragen.JPG
boeket met roos.jpg
     

Bij Jacqueline op de koffie
Jaarlijks organiseert Jacqueline een viertal shows in de winkel. De thema's van deze shows zijn telkens gekoppeld aan het seizoen van dat moment. Zo zijn er 'De Voorjaarsshow, de Zomerse Verwendagen, de Herfstshow en de Winterse Sfeerdagen'.

Bloemwerk van seizoensbloemen
Tijdens de shows worden in de winkel de nieuwste artikelen gepresenteerd. Dit in combinatie met bloemwerk van seizoensbloemen hoopt Jacqueline haar inspiratie met de bezoekers te kunnen delen, m.a.w. het is sfeerproeven met koffie of thee in een rustige ambiance.

 
coll-10.JPG

Winkel vol inspiratie
Jacqueline is al een aantal jaren gevestigd aan de Peterstraat 14 te Munstergeleen. Niet gelegen in een druk winkelcentrum maar langs een doorgaande weg weten de klanten de winkel te vinden. Deze klanten kunnen je vertellen over hun ervaringen met Jacqueline, de laagdrempeligheid en de mentaliteit van de medewerkers: 'doe maar gewoon...'.

Inspiratie bij het maken van bloemwerk haal je uit de materialen zelf. Door te letten op de detailverfijning lukt het te komen tot  het natuurlijk vertalen van materialen. Omdat de klant zijn of haar gevoel laat spreken wordt snel duidelijk of Jacqueline erin geslaagd is iets te creëren waar de klant volledig achter staat. Rest nog een tevreden klant die de winkel verlaat.

 

dickens1.jpg

De Transformatie Collectie van Sid Dickens toont de essentie van het lenteseizoen waarin kansen voor verandering en groei naar voren komen.

Gedetailleerde scènes van flora en fauna heeft Dickens gebeeldhouwd met een zachtaardigheid die momenten bevroren in de tijd vastleggen: een eenhoorn, vrij en energiek, toont zijn kracht; vogels thuis in hun natuurlijke habitat; bloeiende narcissen en sleutelbloemen die de eerste tekenen van de lente markeren, terwijl boodschappen van liefde en vriendschap de verzameling als geheel vervolmaken.

 Kleurrijke bloemen en vogels, aangevuld met Sid's kenmerkende elementen van dimensie, brengen deze collectie samen om de buitengewone pracht te benadrukken die bij het lenteseizoen hoort.
De heldere en frisse beelden in deze collectie geven ons een verheffende kijk op wat de toekomst nog allemaal voor ons in petto heeft.