FROG-GR-SFEER_vierkant.jpg
Laat 'm gebekt zijn.JPG
DUTCHDELUXE1.jpg
WhatsApp-Image-2019-01-24-at-10.13.43.jpeg
despots10.jpg
sid10.jpg
dutz10.jpg
sid3.jpg
potje plant.jpg
sid2.jpg
WhatsApp-Image-2019-01-24-at-10.13.274.jpeg
GOURD__crop.jpg
citrusglas.JPG
 

kopjerouw1.jpg

 

rouw3.jpg

 

Afscheid nemen

van iemand die je dierbaar is, dat is een ingrijpende gebeurtenis in ons leven. De wereld staat soms letterlijk op zijn kop. En nèt in die periode moet er van alles geregeld worden. Veel mensen die zelf veel regelden in de periode naar een uitvaart toe hadden daar baat bij. Weten van dingen is ook kunnen stilstaan bij die dingen. 

 
roos2.JPG

I N G R I J P E N D

Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is, dat is een ingrijpende gebeurtenis in ons leven. De wereld staat soms letterlijk op zijn kop. En nèt in die periode moet er van alles geregeld worden.  Veel mensen die zelf veel regelden in de periode naar een uitvaart toe hadden daar baat bij. Weten van dingen is ook kunnen stilstaan bij die dingen. Zo kan het helpen bij rouwverwerking als je bijvoorbeeld aandacht kunt besteden aan zijn of haar bloemen. Met lievelingsbloemen kun je veel kanten op. De enige beperking in deze is vaak de nabestaande zelf. Een uitvaart met een persoonlijke noot blijkt in de regel helend te kunnen werken in de verwerking van jouw verlies.

 

rouw1.jpg

Zo kan het helpen bij rouwverwerking als je bijvoorbeeld aandacht kunt besteden aan zijn of haar bloemen. Met lievelingsbloemen kun je veel kanten op. De enige beperking in deze is vaak de nabestaande zelf. Een uitvaart met een persoonlijke noot blijkt in de regel helend te kunnen werken in de verwerking van jouw verlies.

 

laatste groet1.jpg

 

  • Rouwbloemwerk 1
  • Rouwbloemwerk 2
  • Rouwbloemwerk 3
  • Rouwbloemwerk 4
  • Rouwbloemwerk 5
  • Rouwbloemwerk 6