citrusglas.JPG
helleborus1.jpg
dutz-conic-red-vazen.jpg
Vaas tussen de bloemen.jpg
Op handen gedragen.JPG
weihnachten-rose.jpg
boeket met roos.jpg
ecuadoriaanse_roos_2.jpg
potje plant.jpg
Prikvaas.jpg
Laat 'm gebekt zijn.JPG
met zo'n vaas.jpg
Altijd een passende vaas.jpg
 

kop6.jpg

 

Lentekriebels... ook van * Zusss *

Zusss-banner-inhuis.jpg

Lentekriebels 2019

Krijg je ook de lentekriebels? Kom dan naar de winkel in Munstergeleen. Op 28, 29 en 30 maart a.s. is de winkel weer helemaal ingericht met producten om je van de kriebels af te helpen.

 

M o o i e   w o o n a c c e s s o i r e s
vind je bij Zusss. Jouw huis maak je gezellig en persoonlijk door accessoires toe te voegen waar jij van houdt. Wat je nu in veel interieurs terug ziet komen is de eclectische stijl. De wat? Eclectisch; een fris, gezellig stijltje waarin eigenlijk veel mag! Mix & match verschillende kleuren, stoffen, materialen. Een combinatie van verschillende accessoires, in verschillende kleuren. Dit zijn naast gekochte, ook verzamelde items. Zoals dat ene potje van die Franse rommelmarkt, natuurvondsten, een bordje dat je van je Oma kreeg, het mag allemaal.

 

zusss1.jpg

Het is natuurlijk het leukste als ieder item je ergens aan doet herinneren, maar je moet ergens beginnen. Dus combineer retro met nieuw en geef wat jeu aan je interieur! Ken je dat? Rondslingerende tijdschriften, speelgoed, folders, pennen, kussens overal door de woonkamer verspreid, achjoh c’est la vie! Vanaf vandaag gooi je dit allemaal in de handige opbergmanden. Naast het feit dat de jute mand ideaal is om al jouw rommeltjes in kwijt te kunnen, is hij ook nog eens erg leuk om een (grote) plant in te zetten. Tip: zet een schaaltje op de bodem zodat er geen water in de mand komt.