25jac.JPG
 

kop2.jpg

   

fraai bloemwerk.jpg

In de winkel van Jacqueline treft u naast de dagelijkse aanvoer van verse bloemen, ook andere materialen aan t.b.v. bloemwerk. Dit varieert van de verschillende soorten bindmateriaal tot de meerdere soorten mos, kralen, stokken, schalen en draden.Frisse winkelOmdat bloemen vers zijn en dat ook moeten zijn worden ze dagelijks aangevuld. Je zou denken dat dat bij de overige artikelen niet hoeft omdat deze niet aan bederf onderhevig zijn. Niets is echter minder waar. Veel aandacht gaat uit naar het zoeken en vinden van nieuwe artikelen en nieuwe toepassingen ervan. Er is dus geen dag hetzelfde bij Jacqueline, geen kerst, herfst, zomer en moederdag.

 

balk1.jpg

 

lente10.jpg

D I V E R S E   W O O N A C C E S S O I R E S

Inspirerend zijn de diverse woonaccesoires, waaronder kussens, plaids, diverse verfsoorten, mooie collectie glaswerk van Dutz en bijzondere blikvangers van o.a. Sid Dickens. Ook vind je er bijzonder aardewerk van o.m. het merk DES POTS.Tevens heeft Jacqueline een uitgebreid aanbod van mode en -accessoires van o.a. de merken BIBA, ZUSSS, IKKI, ECRI, en DUTCHDELUXE.

Aldoor vernieuwen
De tijd van planten in saaie plantenpotten ligt al lang achter ons. En als je denkt: "Dat was het dan, nu is de grens van het mogelijke bereikt", komt er weer een collectie die je de ogen uitsteekt.

Die eeuwige zoektochten
Een mooie plant verdient een bijpassende pot. Zoektochten worden kleiner en slagingskansen groter. Als je het niet gelooft kom dan gewoon eens kijken in de winkel en vraag naar potten van 'Des Pots'.

 

D U T C H D E L U X E

D-Deluxe-7644.jpg

S T Y L I S H   S E R V I N G   A N D   B R E A D   T R A Y S   

Van het merk 'Dutchdeluxe' had Jacqueline al vaker producten in de winkel. Denk bijv. aan de houten 'foodplatters'. Deze worden nu aangevuld met de breadtrays en de stijlvolle leren schort voor hem en voor haar. Voor als je je etentjes naar een hoger plan wilt tillen... en dan moet het koken nog beginnen!