25jac.JPG
blauwe druiven1.JPG
25jac.JPG
bloem en blauw.JPG
25jac.JPG
bloem met gouden rand.JPG
25jac.JPG
DP5.JPG
25jac.JPG
goud en blauw.JPG
 

kop2.jpg

   

fraai1.jpg

In de winkel van Jacqueline treft u naast de dagelijkse aanvoer van verse bloemen, ook andere materialen aan t.b.v. bloemwerk. Dit varieert van de verschillende soorten bindmateriaal tot de meerdere soorten mos, kralen, stokken, schalen en draden.Frisse winkelOmdat bloemen vers zijn en dat ook moeten zijn worden ze dagelijks aangevuld. Je zou denken dat dat bij de overige artikelen niet hoeft omdat deze niet aan bederf onderhevig zijn. Niets is echter minder waar. Veel aandacht gaat uit naar het zoeken en vinden van nieuwe artikelen en nieuwe toepassingen ervan. Er is dus geen dag hetzelfde bij Jacqueline, geen kerst, herfst, zomer en moederdag.

 
GLP_sfeer_crop.jpg

M O O I E   P L A N T E N P O T T E N

De tijd van planten in saaie plantenpotten ligt al lang achter ons. En als je denkt: "Dat was het dan, nu is de grens van het mogelijke bereikt", komt er weer een collectie die je de ogen uitsteekt.

Die eeuwige zoektochten
Een mooie plant verdient een bijpassende pot. Zoektochten worden kleiner en slagingskansen groter. Als je het niet gelooft kom dan gewoon eens kijken in de winkel. en vraag naar potten van 'Pottery Pots'.

 

D U T C H D E L U X E

D-Deluxe-7644.jpg

S T Y L I S H   S E R V I N G   A N D   B R E A D   T R A Y S   

Van het merk 'Dutchdeluxe' had Jacqueline al vaker producten in de winkel. Denk bijv. aan de houten 'foodplatters'. Deze worden nu aangevuld met de breadtrays en de stijlvolle leren schort voor hem en voor haar. Voor als je je etentjes naar een hoger plan wilt tillen... en dan moet het koken nog beginnen!